8 Kerja Kosong di MISC Berhad

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk memohon jawatan di MISC sebagaimana berikut:

1. Senior Auditor, Group Internal Audit (1 year contract)
2. Executive Corporate Finance
3. Manager Planning & Risk, LNG Business
4. Planning & Risk Manager, Finance
5. Non Executive ICT Contract Management
6. Administrative Executive
7. Executive Group Secretarial Services – Operations
8. Manager Data Analytics & Model Builder

Pengenalan

PengenalanMISC Berhad (MYX: 3816) diperbadankan pada tahun 1968 sebagai Malaysia International Shipping Corporation Berhad dan merupakan syarikat penghantaran antarabangsa terkemuka di Malaysia. Pada bulan September 2005, Malaysia International Shipping Corporation Berhad menggunakan identiti korporatnya sekarang dan menukar namanya menjadi MISC Berhad. Pemegang saham utamanya ialah Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS), konglomerat minyak nasional Malaysia. Perniagaan utama Perbadanan terdiri daripada Memiliki Kapal, Mengendalikan kapal, Kegiatan berkaitan pengiriman lain, Memiliki dan mengendalikan kemudahan terapung luar pesisir serta pembaikan Laut, penukaran Laut dan kerja-kerja Kejuruteraan & Pembinaan. Dengan armada moden dan kepelbagaian lebih daripada 120 kapal dan jumlah gabungan lebih dari 13,000,000 DWT.

Makluman

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui portal kerja Jobstreet . Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : KL

Tarikh Tutup : 07 JUN 2020

Sila tekan disini untuk terus ke laman web itu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*