Connect with us

Jawatan Kosong Swasta

Jawatan Kosong di PLUS Berhad

Published

on

Jawatan Kosong di PLUS Berhad 2020Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di PLUS Berhad sebagaimana berikut:
1. Engineer / Inspector / Geologist (Bertam / Yong Peng)
2. Assistant Manager, Purchasing & Services

Pengenalan

PLUS Expressways Berhad adalah syarikat konsesi lebuh raya terbesar atau syarikat pengendali bina-operasi-pemindahan di Malaysia. Sebagai ahli Kumpulan UEM, syarikat ini juga merupakan syarikat pengendali lebuh raya tol tersenarai terbesar di Asia Tenggara dan yang kelapan terbesar di dunia

Kelebihan dan Gaji

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain 

Syarat Memohon dan Kelayakkan

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Makluman

Pemohon disarankan untuk mengetahui iklan sebelum memohon.

Lokasi : SELANGOR / JOHOR

Tarikh Tutup : 14 JUN 2020

Bagaimana cara memohon?

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui laman di pautan dibawah.. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Sila terus ke sini untuk melihat iklan permohonan untuk memohon.


RESUME PERCUMA

Sebelum membuat permohonan, apa kata anda siapkan RESUME anda telebih dahulu. Taip resume di dalam kotak carian dibawah dan tekan simbol mangifier. Kami telah sediakan contoh resume terbaik untuk anda.


Continue Reading
Advertisement
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PALING TOP