Jawatan Kosong Google Malaysia

0 26

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk memohon jawatan  di Google Malaysia sebagaimana berikut:

1. Perunding Pelanggan

2.Pakar Pemodenan Infrastruktur

Pengenalan mengenai Google

Google adalah sebuah syarikat yang berasal dari Amerika Syarikat. Google mempunyai kelebihan yang kita boleh peroeh untuk pencarian internet.

Rangkaian sosial, e-mel, pemetaan, perkongsian yang dalam keuntungan yang diterima dari iklan video. Dahulunya google nama berasal dari misspelling daripada googol admin nama.

Syarat Memohon dan Kelayakkan

  • Ijazah Sarjana Muda dalam Sains Komputer, bidang teknikal yang berkaitan, atau pengalaman praktikal yang setara.
  • Pengalaman merancang pemodenan infrastruktur sebagai perunding teknikal, jurutera pra-penjualan teknikal, atau arkitek perusahaan.
  • Pengalaman dalam salah satu perkara berikut: migrasi awan, migrasi pusat data, pemulihan bencana, virtualisasi, penilaian dan penemuan aplikasi / pelayan.
  • Alami perbincangan strategi IT terkemuka dan merancang rancangan penggunaan awan.

Maklumat Jawatan

Pasukan Google Cloud Platform membantu pelanggan mengubah dan mengembangkan perniagaan mereka melalui penggunaan rangkaian global Google, pusat data berskala web dan infrastruktur perisian. Sebagai sebahagian daripada pasukan keusahawanan, anda akan membantu membentuk masa depan bagaimana perniagaan dari semua saiz menggunakan teknologi untuk berhubung dengan pelanggan, pekerja, dan rakan kongsi.

Sebagai Pakar Pemodenan Infrastruktur dalam pasukan Kejuruteraan Pelanggan Google Cloud, anda akan bekerjasama dengan pasukan Jualan untuk memperkenalkan Google Cloud kepada pelanggan kami. Anda akan membantu pelanggan dan rakan kongsi memahami kehebatan Google Cloud, mengembangkan penyelesaian dan seni bina awan kreatif untuk menyelesaikan cabaran perniagaan mereka, dan menyelesaikan masalah sebarang halangan teknikal yang berpotensi. Anda juga akan menjadi sebahagian daripada pelbagai pasukan Googler yang bekerja dalam persekitaran penghormatan dan penyertaan di mana kami mempromosikan peluang yang sama untuk berjaya.

Bagaimana cara memohon?

Untuk anda yang ingin mendaftar untuk bekerja di google, anda boleh melawat laman web di bawah. Sekiranya kandungan data yang sepadan dengan data diri anda tidak boleh diwakili oleh sesiapa jua.

Anda diminta untuk merujuk laman web permohonan untuk melihat iklan penuh jawatan tersebut.

  • Lokasi Kekosongan: KL
  • Tarikh Tutup Permohonan: 29 Mei 2020

Sila terus ke laman web ini.

 

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.