Connect with us

Jawatan Kosong GLC

Jawatan Kosong Guru MRSM

Published

on

jawatan kosong Guru MRSM

Sukacita dimaklumkan bahawa Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) telah membuat hebahan tentang permohonan jawatan kosong Guru MRSM dalam pelbagai bidang tugas yang akan diberitahu dibawah. Dengan ini, bagi yang masih mencari kerja dan mempunyai kelayakan yang akan diterangkan dibawah bolehlah untuk memohon melalui pautan yang disediakan. Jawatan.org menjadi laman web yang akan membantu untuk menyampaikan hebahan mengikut syarat yang telah ditetapkan berkenaan jawatan seperti yang terdapat dalam hebahan tersebut. Maklumat yang disediakan adalah tepat mengikut tarikh maklumat hebahan keluar hingga ke maklumat jawatan kosong tersebut ditutup.

Untuk memohon pastikan anda rujuk syarat pengambilan permohonan jawatan kosong Guru MRSM, bidang tugas jawatan dan lokasi kekosongan jawatan terlebih dahulu. Kekosongan di bawah diterbitkan hanya untuk memudahkan permohonan anda.

Nama Majikan: Maktab Rendah Sains MARA (MRSM)
Lokasi Kekosongan: Kedah
Tarikh Tutup Permohonan: 18 OKT 2020

Jawatan Yang Di Tawarkan Untuk Jawatan Kosong Guru MRSM

  1. Guru Gred 41 (Biologi)
  2. Guru Gred 41 (Matematik)

Syarat Kelayakan Bahasa Melayu Untuk Jawatan Kosong Guru MRSM

Calon bagi lantikan permohonan jawatan kosong ini hendaklah Lulus dalam Bahasa Malaysia / Bahasa Melayu(termasuk ujian lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

Syarat Kelayakan

a) Warganegara Malaysia;
(b) Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan;
(c) (i) Ijazah Sarjana Muda Sains Kepujian dalam bidang berkaitan yang
diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau
kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

Contoh resume terbaik – sila klik sini jika tidak mempunyai resume yang lengkap.

Calon bagi lantikan permohonan jawatan kosong ini hendaklah Lulus dalam Bahasa Malaysia / Bahasa Melayu(termasuk ujian lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

Cara Memohon

Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Pemohon yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam tempoh 3 bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

IKLAN JAWATAN MRSM


RESUME PERCUMA

Sebelum membuat permohonan, apa kata anda siapkan RESUME anda telebih dahulu. Taip resume di dalam kotak carian dibawah dan tekan simbol mangifier. Kami telah sediakan contoh resume terbaik untuk anda.


Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PALING TOP