Connect with us

Jawatan Kosong Kerajaan

Jawatan Kosong Institut Perakaunan Negara

Published

on

Jawatan Kosong Institut Perakaunan Negara

Jawatan Kosong Institut Perakaunan Negara | Sekiranya anda mencari kekosongan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Instituto Nacional de Contabilidad, kami meminta anda segera mengemukakan permohonan untuk mengisi kekosongan yang ditawarkan seperti berikut

Latar Belakang Majikan

Pada tahun 2003 institut latihan ini telah mendapat taraf sebagai salah satu bahagian di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (JANM) dan dikenali sebagai Institut Perakaunan Negara (IPN) dengan 32 perjawatan dan diketuai oleh seorang Timbalan Pengarah Gred W48. Operasi bahagian masih lagi dikendalikan di Tingkat 22, Plaza Pengkalan, Jalan Ipoh, Kuala Lumpur. IPN telah berpindah secara rasminya ke kompleks barunya di Sungai Lang, Sabak Bernam pada 6 Disember 2005 setelah bangunan Kompleks tersebut siap sepenuhnya pada 25 Oktober 2004 dan diserahkan kepada IPN pada April 2005.

Kerja Kosong Institut Perakaunan Negara

  1. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
  2. Pembantu Tadbir (P/O) Gred N19
  3. Pemandu Kenderaan Gred H11

Lain-lain jawatan terkini anda boleh lihad dipautan yang kami berikan berikut (Jawatan Kosong Terkini)

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 6/5/2020.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
  • Sila pastikan anda memohon jawatan yang anda rasa anda layak untuk memohonnya bagi memastikan permohonan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Cara memohon jawatan

  • Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang yang telah dikeluarkan khas iaitu JANM(K)1/2008 yang boleh dimuaturun di pautan kami berikan dibawah/
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta menyediakan segala dokumen-dokumen yang diminta dan telah disahkan.
  • Hanya permohonan yang lengkap dan memenuhi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan sahaja akan dinilai dan diproses untuk peringkat seterusnya.
  • Borang yang lengkap hendaklah dihantarkan ke alamat yang telah dinyatakan di maklumat penuh jawatan yang hendak dipohon.

Borang / Syarat Penuh permohonan Jawatan


RESUME PERCUMA

Sebelum membuat permohonan, apa kata anda siapkan RESUME anda telebih dahulu. Taip resume di dalam kotak carian dibawah dan tekan simbol mangifier. Kami telah sediakan contoh resume terbaik untuk anda.


Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PALING TOP