Connect with us

Jawatan Kosong Kerajaan

Jawatan Kosong KWSP Terkini – Kemaskini Jun 2020

Published

on

jawatan kosong kwsp

Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) adalah salah satu dana simpanan tertua di dunia. Ditubuhkan pada tahun 1951, kami membantu tenaga kerja Malaysia untuk menabung untuk persaraan mereka mengikut Akta Kumpulan Wang Simpanan Pekerja 1991. Jawatan Kosong KWSP dibawah.

Hari ini, kami di KWSP terus menyempurnakan visi kami untuk tidak hanya kekal relevan tetapi untuk mewujudkan persaraan yang lebih baik untuk semua ahli kami. Ini menguatkan komitmen kami dalam menjaga simpanan ahli kami dan meningkatkan dedikasi kami dalam memberikan perkhidmatan terbaik.

Sejajar dengan visi utama kami dalam membantu anggota mencapai masa depan yang lebih baik, kami telah memperluas mandat kami untuk merangkumi membantu pembangunan infrastruktur nasional sambil melindungi dan meningkatkan simpanan persaraan anggota.

Jawatan kosong KWSP yang ditawarkan

Ada jawatan kosong yang menarik untuk anda. Mulai bulan Mei hingga Jun, telah dibuka peluang kerja Kumpulan Wang Simpanan Pekerja yang sedang memerlukan tenaga kerja handal untuk ditempatkan di bahagian:

1. Penasihat Keselamatan Sosial
2. Pengurus
3. Teknologi Maklumat (audit keselamatan)
4. Kerani
Khidmat Pelanggan

Keperluan & Kelayakan Memohon :

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:

  • Berperwatakan menarik
  • Berpengetahuan
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Jawatan Kosong Kerajaan yang berkaitan

Cara memohon Jawatan Kosong KWSP

Untuk semua permohonan jawatan kosong diatas hendaklah dibuat melalui sistem online pada pautan dibawah sekali

Jika anda baru pernah mendaftar melalui online sila mendaftar terlebih dahulu ke sistem untuk mendapatkan akaun.

Yang anda baru boleh mendaftar ke jawatan kosong ini. Baca baik-baik syarat kelayakan, dan mengemaskini maklumat yang diperlukan.

Bagi yang belum mempunyai profile atau resume silap ikut cara dibawah untuk mendapatkan profile atau resume yang lengkap.

Bagi yang ingin memohon sila Mohon Disini


RESUME PERCUMA

Sebelum membuat permohonan, apa kata anda siapkan RESUME anda telebih dahulu. Taip resume di dalam kotak carian dibawah dan tekan simbol mangifier. Kami telah sediakan contoh resume terbaik untuk anda.


Continue Reading
Advertisement
27 Comments

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PALING TOP