Connect with us

Jawatan Kosong Wilayah Persekutuan

Jawatan Kosong Lembaga Tabung Haji

Published

on

Jawatan Kosong Lembaga Tabung Haji

Sukacita dimaklumkan bahawa Lembaga Tabung Haji telah membuat hebahan tentang permohonan jawatan kosong Lembaga Tabung Haji dalam pelbagai bidang tugas yang akan diberitahu dibawah. Dengan ini, bagi yang masih mencari kerja dan mempunyai kelayakan yang akan diterangkan dibawah bolehlah untuk memohon melalui pautan yang disediakan. Jawatan.org menjadi laman web yang akan membantu untuk menyampaikan hebahan mengikut syarat yang telah ditetapkan berkenaan jawatan seperti yang terdapat dalam hebahan tersebut. Maklumat yang disediakan adalah tepat mengikut tarikh maklumat hebahan keluar hingga ke maklumat jawatan kosong tersebut ditutup.

Untuk memohon pastikan anda rujuk syarat pengambilan permohonan jawatan kosong ini, bidang tugas dan lokasi kekosongan terlebih dahulu. Kekosongan di bawah diterbitkan hanya untuk memudahkan permohonan anda.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Nama Majikan: Lembaga Tabung Haji
Lokasi Kekosongan: Kuala Lumpur
Tarikh Tutup Permohonan: 31 Oktober 2020

Jawatan Yang Di Tawarkan Untuk Jawatan Kosong Lembaga Tabung Haji

Pihak Lembaga Tabung Haji telah memilihi Jobstreet sebagai platform utama pengambilan pekerja mereka oleh itu anda boleh melihat senarai jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Tabung Haji menggunakan Pautan yang telah kami sediakan dibawah.

Senarai Jawatan Kosong Terkini di Lembaga Tabung Haji

Syarat Kelayakan

a) Warganegara Malaysia;
(b) Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan;
(c) (i) Ijazah Sarjana Muda Sains Kepujian dalam bidang berkaitan yang
diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau
kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

Contoh resume terbaik – sila klik sini jika tidak mempunyai resume yang lengkap.

Calon bagi lantikan permohonan jawatan kosong ini hendaklah Lulus dalam Bahasa Malaysia / Bahasa Melayu(termasuk ujian lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

Cara Memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang Jobstreet.

Sebelum anda membuat sebarang permohonan jawatan sila pastikan anda mengisi segala maklumat diri anda di laman jobstreet dengan lengkap dan tepat

KLIK SINI UNTUK MEMOHON


RESUME PERCUMA

Sebelum membuat permohonan, apa kata anda siapkan RESUME anda telebih dahulu. Taip resume di dalam kotak carian dibawah dan tekan simbol mangifier. Kami telah sediakan contoh resume terbaik untuk anda.


Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PALING TOP