Jawatan Kosong PPUKM

jawatan kosong PPUKM
jawatan kosong PPUKM

Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) telah membuat hebahan tentang permohonan jawatan kosong PPUKM dalam pelbagai bidang tugas yang akan diberitahu dibawah. Dengan ini, bagi yang masih mencari kerja dan mempunyai kelayakan yang akan diterangkan dibawah bolehlah untuk memohon melalui pautan yang disediakan. Jawatan.org menjadi laman web yang akan membantu untuk menyampaikan hebahan mengikut syarat yang telah ditetapkan berkenaan jawatan seperti yang terdapat dalam hebahan tersebut. Maklumat yang disediakan adalah tepat mengikut tarikh maklumat hebahan keluar hingga ke maklumat jawatan kosong tersebut ditutup.

Untuk memohon pastikan anda rujuk syarat pengambilan permohonan jawatan kosong PPUKM, bidang tugas jawatan dan lokasi kekosongan jawatan terlebih dahulu. Kekosongan di bawah diterbitkan hanya untuk memudahkan permohonan anda.

Nama Majikan: Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM)
Lokasi Kekosongan: Seluruh Malaysia
Tarikh Tutup Permohonan: 27 OKT 2020

Jawatan Yang Di Tawarkan Untuk Jawatan Kosong PPUKM

Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia PPUKM 2020.

  1. JURU X-RAY U29
  2. JURURAWAT U29
  3. PEGAWAI PERUBATAN UD43 / UD47 / UD51 / UD53
  4. PEMBANTU AWAM H11
  5. PEMBANTU PEMBANGUNAN MASYARAKAT S19
  6. PENOLONG PEGAWAI FARMASI U29
  7. PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN U29

Syarat Kelayakan Bahasa Melayu

Calon bagi lantikan permohonan jawatan kosong PPUKM ini hendaklah Lulus dalam Bahasa Malaysia / Bahasa Melayu(termasuk ujian lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

PERMOHONAN

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

KLIK DISINI UNTUK MEMOHON

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*