Connect with us

Jawatan Kosong Swasta

Jawatan Kosong Sime Darby Berhad – Kemaskini Jun 2020

Published

on

Sime Darby Berhad adalah rakan pilihan untuk beberapa jenama terbaik dunia dalam sektor Perindustrian dan Permotoran. Dengan operasi di 18 negara dan wilayah di seluruh Asia Pasifik, kami terus berkembang, memberikan nilai yang berkelanjutan kepada pihak berkepentingan kami melalui kecemerlangan operasi, standard prestasi tinggi dan tadbir urus korporat yang baik.

Dengan tenaga kerja sekitar 20,000 pekerja, kami beribu pejabat di Malaysia dengan operasi di 18 negara dan wilayah di seluruh rantau Asia Pasifik. Sime Darby Berhad disenaraikan di pasaran utama Bursa Malaysia Securities Berhad.

Jawatan kosong SIME DARBY Berhad.

  1. Pelatih Akaun
  2. Pelatih Sumber Manusia
  3. Kerani Admin

Cara Memohon Jawatan Kosong Watson

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 18 Nov 2019.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya SPM dan keatas.
  • Sila bawa Resume lengkap berserta gambar.

Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya SPM /SPMV / Diploma / Diploma Lanjutan dalam apa jua bidang atau yang setaraf dengannya. Tidak memerlukan pengalaman kerja. Komputer celik dengan mahir dalam Microsoft Excel dan PowerPoint.

Untuk permohonan sila klik disini


RESUME PERCUMA

Sebelum membuat permohonan, apa kata anda siapkan RESUME anda telebih dahulu. Taip resume di dalam kotak carian dibawah dan tekan simbol mangifier. Kami telah sediakan contoh resume terbaik untuk anda.


Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PALING TOP