Connect with us

Info Kerjaya

Mau Kerja : Laman Web kerja kosong anda cari!

Published

on

Perihal MauKerja

MauKerja.my adalah portal pengambilan pekerjaan yang disiapkan untuk mengisi jurang antara majikan dan pencari kerja di pasaran, yang mengkhususkan diri dalam pekerjaan bukan eksekutif. Jurang ini merangkumi pengambilan dalam pelbagai bidang seperti operasi, kerja sokongan perkeranian, penjualan & perkhidmatan, dan perhotelan antara lain. Kedudukan ini pada masa ini tidak ditangani oleh portal pengambilan utama yang ada.

MauKerja dibina dengan penuh kesederhanaan. Tujuannya adalah untuk mewujudkan perkhidmatan yang dapat digunakan oleh sesiapa sahaja tanpa mengira tahap pendidikan atau celik komputer.

Bagaimana laman ini beroperasi?

MauKerja memberi tumpuan kepada segmen eksekutif bukan eksekutif & junior. Dengan papan pemuka & alat pengurusan lanjutan, ia membolehkan anda menghubungi pencari kerja berdasarkan kriteria pilihan anda. Kini anda boleh mengambil calon yang sesuai untuk perniagaan anda! Mereka  adalah pakar dalam pengambilan kakitangan junior dan bukan eksekutif, yang dipercayai oleh jenama utama di Malaysia dan Luar Negara.

MauKerja menawarkan ribuan jawatan kosong dari kedua-dua pekerjaan di sektor kerajaan dan swasta di seluruh Malaysia.

Menurut JobboardFinder

MauKerja adalah lembaga pekerjaan umum # 2 di Malaysia.

Laman webnya jelas dan senang digunakan; dengan kemungkinan menyenaraikan semua pekerjaan yang tersedia dalam satu carian.

Tawaran pekerjaan adalah berbeza dari segi sektor pekerjaan dan syarikat. Pencari kerja dapat mencari iklan di pangkalan data dengan memilih gelaran pekerjaan atau dengan meneruskan pencarian lanjutan (dengan filter yang berbeda).

Laman web ini juga mempunyai blog yang merupakan alat yang baik untuk pencari kerja yang mencari nasihat mencari pekerjaan dari pengurus perspektif dan untuk majikan yang mencari wawasan berharga untuk meningkatkan usaha merekrut mereka.

Laman web ini juga terdapat dalam bahasa Inggeris yang berguna untuk pencari kerja antarabangsa dan majikan yang ingin menjalankan perniagaan di Malaysia.

Berita Baik untuk anda!

Terkini ada jawatan kosong untuk anda.Tekan saja link dibawah.Anda akan terus ke sana

Jawatan Kosong Wedding Mate Sdn Bhd (WM)
📍Selayang Baru, Selangor

Marketing Executive
https://bit.ly/2YAWemJ

Customer Service Assistant
https://bit.ly/3dkInoD

Admin Executive Cum Marketing
https://bit.ly/3dmwL4x

Business Development
https://bit.ly/3doxzWq

Sales Executive
https://bit.ly/2YDhYOT

Internship For Digital Marketing
https://bit.ly/3dp8rzc

Admin Executive
https://bit.ly/3diL0aD

Semoga Berjaya mendapatkan kerja yang anda impikan !


RESUME PERCUMA

Sebelum membuat permohonan, apa kata anda siapkan RESUME anda telebih dahulu. Taip resume di dalam kotak carian dibawah dan tekan simbol mangifier. Kami telah sediakan contoh resume terbaik untuk anda.


Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PALING TOP