Pelbagai peluang kerja dibuka | CIMB Group Holdings Berhad

0 42

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk memohon jawatan  sebagaimana berikut:

Sila lihat senarai penuh jawatan pada iklan penuh

Pengenalan

CIMB Group Holdings Berhad (MYX: 1023) adalah sebuah bank nasional Malaysia yang beribu pejabat di Kuala Lumpur dan beroperasi dalam ekonomi dengan pertumbuhan tinggi di ASEAN. CIMB Group adalah bank pelaburan ASEAN yang asal. CIMB memiliki rangkaian gerai runcit yang luas dengan 1.080 cawangan di seluruh wilayah.

Kumpulan beroperasi di bawah beberapa entiti, termasuk CIMB Investment Bank, CIMB Bank, CIMB Islamic, CIMB Business, CIMB Securities International dan CIMB Thai. Kegiatan perniagaan kumpulan ini terutama dalam bidang Perbankan Pengguna, Perbankan Borong, yang meliputi Perbankan Pelaburan dan Perbankan Korporat, Perbendaharaan & Pasaran, dan Pelaburan Strategi & Strategi Kumpulan, dengan pasaran utama adalah Malaysia, Indonesia, Singapura dan Thailand. CIMB Islamic beroperasi seiring dengan perniagaan ini, sesuai dengan model dual banking.

Kumpulan mempunyai lebih daripada 40,000 pekerja yang terletak di 18 negara, termasuk ASEAN dan pusat kewangan global utama, serta negara di mana pelanggannya mempunyai urusan perniagaan dan pelaburan yang signifikan.

Jangkauan geografi kumpulan dan produk serta perkhidmatannya dilengkapi dengan perkongsian. Rakan-rakannya termasuk Kumpulan Kewangan Utama, Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, Standard Bank dan Daewoo Securities, antara lain.

Syarat Memohon dan Kelayakkan

  • Berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan
  • Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas.Sila rujuk iklan untuk maklumat penuh.

Kelebihan dan Gaji

  • Caruman KWSP dan Socso
  • Cuti tahunan
  • Elaun tambahan

Informasi Penting   

  • Nama Majikan: CIMB Group
  • Lokasi Jawatan: Kuala Lumpur
  • Tarikh Tutup Permohonan: Ogos 2020

Bagaimana cara memohon?

Permohonan kerja kosong baru di atas boleh dilakukan secara online. Sila ikut arahan seperti di bawah.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Sila terus ke laman web ini untuk memohon .

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.