Tentang Kami

Selamat datang ke Jawatan dot org, sumber nombor 1 bagi mendapatkan maklumat tentang kerja kosong dan cerita terkini di Malaysia. Kami amat berdedikasi untuk memberikan anda maklumat yang terbaik dengan fokus utama terhadap khidmat pelanggan, bahan-bahan terkini dan kebebasan untuk memilih. 

Ditubuhkan pada 2017 oleh En Mohd, Jawatan dot orang telah lama menapak didalam industri maklumat. Bermula dari rumah di Cheras Kuala Lumpur dan sekarang telah berpindah ke pejabat di Sri Gombak Batu Caves Selangor. Ketika Jawatan dot orang ditubuhkan, tujuan utama hanyalah untuk menyampaikan maklumat kepada orang ramai, tetapi sekarang apabila rakyat Malaysia mempunyai kebergantungan terhadap teknologi IT, tujuan utama telah berubah kepada membuka peluang kepada orang diluar sana untuk mencari kerjaya dengan mudah.

Sekarang Jawatan dot org menjadikan objektif membantu dan menyampaikan maklumat terkini hanya di hujung jari anda.

Kami berharap anda menyukai penyampain maklumat kami seperti mana kami menyukai menyediakan untuk anda. Jika terdapat sebarang soalan atau komen, jangan malu-malu untuk menghubungi kami di [email protected]

Terima Kasih

En. Mohd (Founder)